Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Pipacs CSOPORT

"Lehet, a gyermeket könyvből nevelni,
de minden gyermekhez más könyv kell."
                       (Thomas  Gordon)
1 2
1 3
Csoportban dolgozók:
dsc_0417

Aradiné Damásdi Gabriella

  • óvodapedagógus
  • népi játszóház vezető
  2013 szeptember óta dolgozom a Mese Óvodában, kezdettől fogva az 1-es csoportban.  A gyermekek nevelése és tudásának gyarapítása mellett fontos számomra a hagyományokra való nevelés. Néhány éve megtanultam a népi mézeskalács készítést, mely mára már szinte védjegye lett az ünnepeknek, és a jeles napoknak. Az óvodai "vásárok" közkedvelt portékája az általam készített  mézeskalácsok. A hagyományok, és a természetes anyagok iránti szeretet további tanulásra ösztönzött, így idén (2020) elvégeztem a Népi Játszóház vezető képzést.
dsc_0417

Pesuthné Szabó Anna

  • óvodapedagógus
 2011 óta dolgozom a Dunaharaszti Mese Óvodában. Munkám során arra törekszem, hogy az óvodába lépő gyermekek érzelmi biztonságba éljék mindennapjaikat, sok-sok szeretetet és törődést kapjanak tőlem. Szeretek a gyerekekkel együtt játszani, énekelni, mesélni, számtalan élményt és tapasztalatot biztosítani számukra. Fontosnak tartom, hogy a csoportban töltött idő, minden gyermek részére vidám hangulatban teljen. Igyekszem mindennap boldog mosolyt csalni a gyermekek, szülők számára.
bemutato1

Mikulás Jánosné (Zsuzsi néni)

  • dajka
2009-ben jöttem a Mese Óvodába, mindig érdekelt a gyerekekkel való törődés, és foglalkozás. A gondozási feladatok mellett, aktívan részt veszek a csoport mindennapjaiban.