Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Margaréta csoport

" A játék. Az különös.
Gömbölyű és gyönyörű,
Csodaszép és csodajó,
Nyitható és csukható,
Gomb és gömb és gyöngy, gyűrű
Bűvös kulcs és gyertya lángja,
Színes árnyék, ördöglámpa."

(Kosztolányi Dezső)
11 2
hajni 3
CSOPORTBAN DOLGOZÓK:
dsc_0417

Horján Krisztina

  • óvódapedagógus
  • szakvizsgázott drámapedagógus
  30 éve vagyok a pályán. A Mese Óvodában 17 éve dolgozom. 2009-ben az óvoda bővítésekor kerültem a 11-es  csoportba kolléganőimmel, akikkel azóta is együtt dolgozom. 
    Legfontosabbnak tartom, hogy a gyerekek jól érezzék magukat közösségünkben, szívesen járjanak óvodában, hiszen ez minden sikeres, örömteli tevékenység alapja. 
      Fontosnak tartom, hogy a gyereket elsősorban, játékban, életkori sajátosságaikat figyelembe véve fejlesszem, ezért végeztem el a drámapedagógiai képzést. "Meg kell tanulnunk a gyermek szemével nézni és fülével hallani, meg kell tanulnunk a gyermek élményvilágának a szintjét beszélni." Ezt a szellemiséget szeretném továbbadni az óvodánkban működő dráma munkaközösségben is, melynek a vezetője vagyok.
       "Vannak dolgok, melyet ha odaadsz akkor is a tiéd marad: ilyen a szavad, a mosolyod és a hálás szíved."

 
dsc_0417

Kecskemétiné Ujvári Hajnalka

  • óvodapedagógus
  • szakvizsgázott óvodapedagógus
  1999 óta dolgozom óvónőként, 2001 óta a Mese Óvodában.  A gyerekek szeretete mellett azért választottam ezt a hivatást, mert csodálatos óvónénijeim voltak, akikre ma is hálával gondolok vissza. Nyitott, újító szemléletű óvodapedagógusnak érzem magam. Leghatékonyabb eszközömnek a nevelésben, fejlesztésben az élményszerű játékot, játékosságot tartom, melyben láthatatlanul fejlődnek a gyermekek képességei, készségei. Pedagógiai munkám során törekszem a komplex, örömteli, sikerélményekben gazdag, közvetlen tapasztalatszerzés lehetőséget biztosító játékos tevékenységek szervezésére. Pályám legszebb pillanatai azok, amikor látom a munkám gyümölcsét: a vidám, érdeklődő, kreatív, érzelemben gazdag, segítőkész személyiségű gyermeket.
bemutato1

Durizsán Erika

  • dajka
Durizsán Erika vagyok, óvodai dajka. 2004 szeptember óta dolgozom ebben a munkakörben. Szeretem a munkámat, a gyerekeket, a törődést a szeretetet, amit irányukba teszünk. Egy-egy mosollyal, szép szóval meg is hálálják.