Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

ROZMARING CSOPORT

" A szeretet megnyitja szemünket és szívünket, s képessé tesz arra, hogy-számtalan, nem ritkán távoli és ismeretlen testvérünk ezernyi jó cselekedetével egyetemben- olyan eredeti  és pótolhatatlan módon járjunk hozzá a világhoz, amely a szeretet apró mozaik köveként az egész történelem képét megváltoztatja."
                                                                                                                                        (II. János Pál)
4 ok 1
4 ok 5
Csoportban dolgozók:
dsc_0417

Gerstenbrein Jánosné 
(Panka néni)

  • Integrált óvodapedagógus és tanító
  • Beszéd és mozgásfejlesztő szakirány
  Vallom a 3-6 évesek világa a legszebb időszak életünknek!
Közel 30 éve dolgozom óvodapedagógusként. 2011 óta élek Dunaharasztin, és 2015 óta dolgozom a Mese Óvodában. Nagyon fontosnak tartom a mozgás, és beszéd egységben történő fejlesztését, művészetekkel való nevelést. Az ének-mese-vers-mondóka kiemelten fontos a gyermekek nevelése során, és a saját életemben. Elvégeztem a beszéd és mozgásfejlesztő szakirányt, és délután a mondókás tornát szervezem. Nagyon fontos a környezet megismerésére nevelés a nevelőmunkám során. Többféle képzéssel (Óvodások a múzeumban, környezeti nevelő szakirány) erősítem tudásom. 
Az idei nevelési évtől a német nemzetiségi csoportban ismerkedem a nemzetiségi neveléssel. Máig örömmel vagyok "gyermekvezető", "gyermekkertész".

 
dsc_0417

Kettererné Bauer Mónika

  • óvodapedagógus
  • magyar és német szakirányú főiskolai óvodapedagógiai szak
  • szakvizsgázott közoktatási vezető
  1981- től dolgozom a Dunaharaszti Mese Óvodában.
2014-től a német nevelési egység vezetője vagyok.
Hitvallásom:
  A gyermekek számára az érzelmi biztonság mellett, a német nemzetiségi, és magyar hagyományok kulturális értékként való közvetítése a pedagógiai életcélom.  Vallom, hogy e két terület párhuzamos, életkornak megfelelő közvetítése a gyermekek, és szüleik felé igazi értéket képvisel mindannyiunk életében.
bemutato1

Tordai Erzsébet

  • dajka
 5 éve dolgozom a Mese Óvodában dajkaként. Szeretem a gyerekeket, különösen ezt a korosztályt, az óvónőkkel való közös, közös, együttműködő csapatmunkát.
Dajka feladataimat lelkiismeretesen végzem, a differenciált nevelő munkában szívesen veszek részt (nagyobbakkal terítünk, növényeket ápolunk...) Szívesen társasjátékozom velük, a fejlesztő munkát ezzel is segítve.