Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Gyöngyvirág csoport

A gyermek olyan,
mint egy pillangó a szélben,
néhány magasabbra tud repülni,
mint mások, de mindegyik
A legjobb tudása szerint repül.
Miért is hasonlítanád össze őket?
Mindegyik más,
mindegyik különleges,
mindegyik gyönyörű."
8 3
8 4
Csoportban dolgozók:
dsc_0417

Dudásné Gáti Zsuzsanna

  • óvodapedagógus
   2019 szeptemberében kezdtem el dolgozni a Mese Óvodában, frissen végzett óvodapedagógusként. Célom, hogy stabil biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsak ki a csoportban. Fő feladatomnak tekintem, hogy a gyermeki személyiség minél sokrétűbb kibontakozásait, sok-sok játékkal, mesével, mozgással, szeretettel és türelemmel. Olyan alapok átadása, hogy felnőttként tiszteljék embertársaikat, amint a körülöttük lévő világot. Terveim között szerepel tudásom gazdagítása, főként a mozgás területén.
dsc_0417

Visnyei Erika

  • óvodapedagógus
 2003-ban végeztem. Azóta a Mese Óvoda nevelőtestületének a tagja vagyok.Nagyon szeretem a munkámat. Célom, a nyugodt, biztonságot adó, szeretetteljes légkör biztosítása. Fontosnak tartom, hogy a már meglévő ismereteimet, tudásomat fejlesszem, ezért pedagógiai képzéseket végeztem: vizuális-nevelés, környezeti nevelés, matematikai nevelés, ének-zenei nevelés.
bemutato1

Sztojka Brigitta

  • kereskedelmi szakmunkás
  • dajka
  2020. januárjától dolgozom a Mese Óvodában, dajkaként. Nyugodt természetem van, inkább csendes. Érdekel a gyerekek egymás közötti kapcsolata, barátságok alakulása. Fontos számomra, hogy figyeljenek egymásra is úgy, mint az óvónénikre, és dadusnénikre.